El candidat a la presidència del Partit Popular dels Illes Balears, Biel Company, ha assistit a l'acte organitzat per Noves Generacions, als quals ha animat a seguir formant-se i a aprendre de l'experiència dels veterans

Diumenge, 19 març de 2017.- El candidat a la presidència del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company ha reunit aquest diumenge a Palma a més de 120 joves de Noves Generacions de les Illes Balears de Palma i de la Part Forana de Mallorca als que ha agraït "la seva dedicació a la política per simple vocació de servei públic", incidint que "els joves són un capital fonamental per al partit".

Company ha volgut remarcar que "els joves teniu la responsabilitat de regenerar el partit i no heu de passar per alt l'oportunitat d'aprendre de l'experiència dels veterans, tots comptam".

Durant la seva intervenció, Company ha destacat que "més enllà de la dedicació a la política és molt important que vos seguiu formant i preparant per a la vida perquè això ha de ser opcional. Heu de tenir uns estudis i una feina que vos serveixin per no haver de dependre de la política per viure ".

Durant el transcurs de l'acte, han intervingut, a més, el secretari general proposat per Biel Company si és elegit president el proper 26 de març, Toni Fuster i el president de Noves Generacions de les Illes Balears, Andreu Ferrer. Tots dos han animat els afiliats presents a participar del proper Congrés Autonòmic "per definir el nou projecte" i triar l'equip que ha de dur-lo a terme.

Compartir en: